What-a-lotta Chocolate Panna Cotta

 

eu-whatalotta-panacotta-recipe.jpg

Ingrediënten:

  • 1 beker Ben & Jerry’s What-a-lotta Chocolate Cookie Core – gesmolten in de koelkast
  • 125 ml kokend water
  • 2 vellen met niet-gearomatiseerde gelatine

Aanwijzingen:

  1. Doe het gesmolten ijs in een schaal. Verwijder de koekjeskernen (als je deze uiteindelijk als topping voor je toetje wilt gebruiken)
  2. Voeg 2 vellen niet-gearomatiseerde gelatine aan het ½ kopje kokend water toe om het op te lossen. 
  3. Druk de koekjeskernen in de bodem van je vorm.
  4. Meng de opgeloste gelatine in het ijs en schenk het ijs onmiddellijk op je vorm. Vries dit vervolgens 2 uur in.
  5. Dip je vaste vorm in heet water en keer de vorm om op een serveerschaal. 
  6. Garneren met chocoladeschaafsels en vers fruit.