
INGREDIËNTEN
- 
 1 zoete aardappel 
- 
 170 gram pindakaas 
TOPPINGS
- 
 Blauwe bessen 
- 
 Pistache noten 
- 
 Gezouten karamel saus 
Bereidingstijd: 15 minuten
- 
			
Snijd de uiteindes van een zoete aardappel af en snijd er in de lengte zes plakken van. Ieder van een halve centimeter dik. 
- 
			
Zet je broodrooster op de hoogste stand en rooster de plakken zoete aardappel ongeveer twee tot drie keer, tot ze zacht zijn. 
- 
			
Leg de geroosterde zoete aardappel plakjes op een bord en zorg dat je toppings klaar liggen. 
- 
			
Maak de zoete aardappel plakjes af met een paar scoops Moo-phoria ijs. Versier ze daarna met blauwe bessen, pistache noten en gezouten karamel saus (of andere fairrukkelijke toppings). 
- 
			
Enjoy! 
 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		