De epische geschiedenis van Cookie Dough
We weten niet zeker wat het is met Cookie Dough waardoor het zo magisch is. Deze zachte, kleverige chunks van koekdeeg in een zee van romig vanille ijs is ijstastisch op zichzelf, maar simpel genoeg om het koekdeeg te laten stralen. (Want we weten wel wie hier de echte rockster is.)
Maar koekdeeg in ijs stoppen is niet altijd een ding geweest. Om eerlijk te zijn – opschep alarm! – de hele koekdeeg hype komt van ons. Hier lees je hoe deze epische smaak de macht heeft gekregen in de ijswereld:
In onze allereerste Scoop Shop, gevestigd in een gerenoveerd benzinestation in Burlington, Vermont, stelde een anonieme gast voor dat we stukken koekdeeg in ons vanille ijs moesten mixen. We probeerden het uit, en mensen leken er (heel veel) van te houden.
Fans in onze Scoop Shops hielden zo veel van Cookie Dough dat we het in pints deden en verkochten in de supermarkt.
Cookie Dough gaat internationaal, we brachten de smaak eerst naar het Verenigd Koninkrijk en ze vonden het super n’ice daar.
Fans deden een experiment en ontdekten dat in ons Cookie Dough ijs veel meer koekdeeg zit dan in het ijs van andere merken. #Win
Waarom zou je stoppen bij ijs? We werkten samen met New Belgium Brewing en brachten in Amerika een Cookie Dough biertje op de markt. Ook creëerden we de ‘Wich – ijs gesandwiched tussen twee chewy koekjes -, en met welke smaak kun je dit beter maken dan met Cookie Dough?!
Het is een echte fan flavourite! Sinds kort kun je ook in onze Scoop Shop in Rotterdam Cookie Dough bestellen én je kunt er zelfs een fairrukkelijke Chunk Shake mee laten maken, dat is pas echt n’ice!