Yihaaa! Om World Vegan Month te vieren werken wij samen met onze vrienden van BOSH!. Deze toffe samenwerking heeft geleid tot een aantal (h)eerlijke op plant gebaseerde en door de herfst geïnspireerde ijsspecials voor onze Scoop Shops in Rotterdam, Londen & Berlijn. Heb je nou geen tijd om even langs te komen, dan hebben wij de oplossing: maak ze gewoon lekker zelf! Dit recept is voor de ultieme dessert avonturier…! Ga jij ook geen kans uit de weg en pak jij deze met beide handen aan?! Dan is dit jouw vegan dessert: probeer de Im-BOSH-ible Ice Cream Burger!
INGREDIËNTEN:
- 1 veganistisch brioche broodje
- 2 scoops van onze nieuwe Ben & Jerry’s Non-Dairy smaak Cookies on Cookie Dough
- 1 (flinke) eetlepel speculoos
- 1 eetlepel karamel saus
- 3-5 speculaasjes
- Een vegan topping zoals vegan slagroom
-
Snijd je broodje door de helft
-
Smeer een fairrukkelijke laag speculoos op de onderste helft van het broodje
-
Voeg 2 scoops Ben & Jerry’s Non-Dairy Cookies on Cookie Dough ijs toe
-
Druk het ijs een beetje aan
-
Top het ijs af met een laag slagroom
-
Bestrooi met speculaas kruimels
-
Voeg de karamelsaus toe
-
Zet de bovenste helft van je broodje erop en druk aan
-
Top tip: Stick your spoon straight to the bottom so you can grab a taste of every layer.
Pak het broodje met beide handen op en neem een enorme hap van deze over(h)eerlijke ijsburger!
Geef je inbox een oppepper!
Meld je nu aan en wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws van Ben & Jerry's! Het is als een dessert voor je inbox en je zult zeker terugkomen voor meer.