Yihaaa! Om World Vegan Month te vieren werken wij samen met onze vrienden van BOSH!. Deze toffe samenwerking heeft geleid tot een aantal (h)eerlijke op plant gebaseerde en door de herfst geïnspireerde ijsspecials voor onze Scoop Shops in Rotterdam, Londen & Berlijn. Heb je nou geen tijd om even langs te komen, dan hebben wij de oplossing: maak ze gewoon lekker zelf! Hieronder het recept voor onze fairrukkelijke Vegan Toffee Apple Cruch Sundae!
INGREDIËNTEN
- 2 scoops van ons Ben & Jerry’s Non-Dairy Cookies on Cookie Dough ijs
- 1 eetlepel appelmoes/appelcompote
- 1 eetlepel karamelsaus
- 100gr Maple Pecan Granola
- Handjevol karamel popcorn
- Handjevol appel crisps
-
Pak je favoriete, meest speciale sundae beker (of gewoon een grote chille cup zoals een lege Ben & Jerry’s pint š)
-
Voeg ½ van je appelcompote/appelmoes toe en vervolgens de ½ van je granola
-
Besprenkel met een fairly good laagje karamelsaus
-
Voeg 2 scoops Ben & Jerry’s Non-Dairy Cookies on Cookie Dough toe
-
Voeg de andere helft van de appelmoes/appelcompote en granola toe
-
Bouw hierop een berg van karamel popcorn
-
Voeg de appel crisps toe
-
Besprenkel tot slot met karamel saus (voeg vooral extra veel toe!) & Dig-in!
-
Top tip: Stick your spoon straight to the bottom so you can grab a taste of every layer.
Top tip: Haal je lepel helemaal vanaf de bodem naar boven zodat je van ieder laagje heerlijkheid wat meekrijgt!
Geef je inbox een oppepper!
Meld je nu aan en wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws van Ben & Jerry's! Het is als een dessert voor je inbox en je zult zeker terugkomen voor meer.