Smoothie ijslollie met laagjes

Layered Smoothie Pops

Ingrediënten:

Chocolate Cookie Dough Smoothie Laag:

  • 1 pint Moophoria Chocolate Cookie Dough
  • 4 eetlepels magere melk

Banana Smoothie Laag:

  • 1 banaan
  • 4 eetlepels magere vanille yoghurt

Strawberry Smoothie Laag:

  • 80 gram gesneden aardbeien
  • 4 eetlepels magere vanille yoghurt

 

  1. Mix de Moophoria Chocolate Cookie Dough en de melk in een blender tot een glad geheel.

  2. Vul de ijslollie vorm voor 1/3 met het Chocolate Cookie Dough mengsel (drink de rest zelf op!) en zet 15 minuten in de vriezer.

  3. Mix de banaan en de magere vanilleyoghurt in een blender tot een glad geheel. Giet dit bovenop de Chocolate Cookie Dough laag tot de vorm voor 2/3e gevuld is. Leg het 15 minuten in de vriezer.

  4. Mix de aardbeien en yoghurt tot een glad geheel en giet het bovenop de bananen smoothie laag. Doe de deksels en stokjes op de ijslollievorm en zet dit minimaal 4 uur in de vriezer tot het een stevig geheel is.

  5. Haal de lollies uit de vorm en eet ze gelijk op.

  6. Enjoy!