Ingrediënten:
- 3 Eetlepels warm water
- 1 Eetlepel lijnzaadmeel
- 115 Gram Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy, gesmolten
- 115 Gram vegan boter, gesmolten
- 67 Gram suiker
- 100 Gram lichtbruine suiker
- 1 Theelepel vanille-extract
- 250 Gram bloem
- 1/2 Theelepel baking soda
- Snufje zout
- 280 Gram vegan mini chocolate chips
Voorbereidingstijd: 15 min
Totale tijd: 30 min
Totale aantal: 28 koekjes
-
Verzamel alle ingrediënten en verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
-
Meng het lijnzaadmeel en het water in een kleine kom en laat 5 minuten rusten. Doe ondertussen de gesmolten Non-Dairy, boter, suiker, lichtbruine suiker en vanille in een grote kom en roer met een spatel tot het goed gemixt is. Voeg het lijnzaadmengsel toe en roer door elkaar. Klop de bloem, baking soda en het zout samen in een middelgrote kom en voeg toe aan het Non-Dairy mengsel. Voeg ook de chocolate chips toe en roer totdat alles volledig gemengd is.
-
Schep het deeg, in bolletjes van 3x3cm, op de voorbereide bakplaten en bak gedurende 10-12 minuten.
-
Leg op een rooster om af te koelen. Verslind de koekjes rechtstreeks uit de oven of laat ze een duik nemen in een gigantische chocoladefontein!
Voor de inhoud en/of functionaliteit van deze pagina dien je cookies te accepteren.