Vegan Chocolate Chip Cookie Dough Repen

A plate full of Vegan Chocolate chip cookie Dough Bars

Ingrediënten

  • 1 Pint Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy
  • 115 Gram ongezouten vegan boter, zacht
  • 65 Gram bruine suiker
  • 45 Gram poedersuiker
  • 1 Theelepel vanille-extract
  • 340 Gram havermeel
  • 150 Gram mini vegan chocolate chips
  • Vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel)

 

Voorbereidingstijd: 20 min

Totale tijd: 2 uur en 20 minuten

Totaal aantal: 16 repen

  1. Bekleed een ovenschaal met bakpapier, zodat de zijkanten iets erover heen hangen. Zet 75 gram van de Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy (zonder Cookie Dough chunks) apart voor de topping.

  2. Meng de boter, bruine suiker en poedersuiker in een grote kom met een handmixer tot ze goed gemixt zijn. Voeg de vanille toe en meng voor 2 minuten op de hoogste stand. Wissel af met het toevoegen van de havermeel en het resterende Non-Dairy ijs en meng totdat het een gladde substantie heeft. Roer er 75 gram chocolate chips doorheen.

  3. Verdeel het Non-Dairy mengsel gelijkmatig in de voorbereide ovenschaal. Zet de ovenschaal in de vriezer tijdens het maken van de topping.

  4. Smelt de resterende chocolate chips en het Non-Dairy ijs in 30 seconden in de magnetron, roer tussendoor tot het volledig gesmolten is. Verdeel de topping gelijkmatig over het Non-Dairy mengsel en vries gedurende 2 uur (tot het stevig is).

  5. Haal uit de ovenschaal en snijd in 16 reepjes.

  6. Versier de repen met vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel) en geniet!