Ingrediënten
- 1 Pint Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy
- 115 Gram ongezouten vegan boter, zacht
- 65 Gram bruine suiker
- 45 Gram poedersuiker
- 1 Theelepel vanille-extract
- 340 Gram havermeel
- 150 Gram mini vegan chocolate chips
- Vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel)
Voorbereidingstijd: 20 min
Totale tijd: 2 uur en 20 minuten
Totaal aantal: 16 repen
-
Bekleed een ovenschaal met bakpapier, zodat de zijkanten iets erover heen hangen. Zet 75 gram van de Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy (zonder Cookie Dough chunks) apart voor de topping.
-
Meng de boter, bruine suiker en poedersuiker in een grote kom met een handmixer tot ze goed gemixt zijn. Voeg de vanille toe en meng voor 2 minuten op de hoogste stand. Wissel af met het toevoegen van de havermeel en het resterende Non-Dairy ijs en meng totdat het een gladde substantie heeft. Roer er 75 gram chocolate chips doorheen.
-
Verdeel het Non-Dairy mengsel gelijkmatig in de voorbereide ovenschaal. Zet de ovenschaal in de vriezer tijdens het maken van de topping.
-
Smelt de resterende chocolate chips en het Non-Dairy ijs in 30 seconden in de magnetron, roer tussendoor tot het volledig gesmolten is. Verdeel de topping gelijkmatig over het Non-Dairy mengsel en vries gedurende 2 uur (tot het stevig is).
-
Haal uit de ovenschaal en snijd in 16 reepjes.
-
Versier de repen met vegan botercrème-glazuur en hagelslag (optioneel) en geniet!
Voor de inhoud en/of functionaliteit van deze pagina dien je cookies te accepteren.