De Heldhaftige Historie van Cookie Dough

 

 

BNJ0096_Cookie_Dough_blog.jpg

We weten niet precies wat het is met Cookie Dough.

Wat maakt het zo magisch? Die zachte, zoete stukjes Cookie Dough zitten in een zee van romig vanille-ijs dat op zichzelf al euforisch is, maar eenvoudig genoeg de Cookie Dough te laten stralen. (We weten immers wie de echte rockster hier is.)

Maar Cookie Dough in ijs stoppen is niet altijd heel gewoon geweest. In feite – wees alert! – zijn wij begonnen met het Cookie Dough fenomeen. Maar hoe werd deze magische smaak een ster in de ijswereld?

  • 1984

    In onze allereerste Scoop Shop in een gerenoveerd tankstation in Burlington, Vermont, stelde een anonieme fan voor om stukjes Cookie Dough te mengen in ons vanille-ijs. We probeerden het en het bleek dat mensen het lekker vonden. (Echt heel veel mensen, heel lekker).

  • 1991

    Fans in onze Scoop Shop vonden Cookie Dough zo lekker dat we besloten het te verpakken in pints en lanceerden het in de schappen van de supermarkt.

  • 1994

    Chocolate Chip Cookie Dough gaat internationaal! We brachten het product als eerste naar fans in het Verenigd Koninkrijk. Zij vonden het ook erg lekker!

  • 2015

    Fans deden een experiment en ontdekten dat ons Chocolate Chip Cookie Dough-ijs meer Cookie Dough heeft dan andere merken. #Win

  • 2016

    Waarom stoppen met ijs? We sloegen de handen ineen met New Belgium Brewing om Chocolate Chip Cookie Dough Ale te maken.  Oh yes, dat is bier.

  • 2017

    Toen we Slices lanceerden was het geen verrassing dat Cookie Dough een van de eerste smaken was die we creëerden.

  • 2019

    Cookie Dough werd ook vegan! Deze pint bevat ook alle liefde voor Cookie Dough, allemaal zonder zuivel. (Maar maak je geen zorgen, de klassieker gaat nergens heen.)

  • Vandaag!

    Het is een favoriet! Fans over de hele wereld leppelen meer pints Cookie Dough-ijs op dan welke andere smaak dan ook!